Sport betting

shutterstock_298477817
För den som tycker om att spela och har sporten som intresse kan det vara roligt att spela på den sport man tycker är underhållande och få extra spänning av de matcher man ser. man kan spela på enstaka matcher eller på en hel serie som till exempel SHL eller kanske Allsvenskan.

Det finns en mängd olika sporter att spela på men vanligast i Sverige är just hockeyn och fotboll, men en del stora utländska betting sajter kan erbjuda så många som 90 olika sporter att spela på och ett bra tips är att titta på de odds som laget har inför kommande matcher och från dom ta ett beslut huruvida du tror att laget kommer att vinna eller ej.

Några olika spel former man kan spela på är 1X2, som innebär att du spelar på om matchen blir oavgjord eller vilket lag som vinner. Man kan spela på resultatet av matchen om resultatet tillexempel blir 1-2, 0-2 osv. Vanligaste formen att spela på långtidsspel är att spela på vinnare som till exempel på vem som blir Svensk mästare i SHL. Powerplay innebär att du spelar på slutresultatet av 8 matcher i hockey och motsvarigheten inom forboll är Topptipset där det oftast handlar om de 8 första matcherna i Europatipset eller Stryktipset.

För att spela på olika sporter kan du besöka någon av alla de bolag som finns online eller ditt lokala spelombud. Hur mycket du spelar för avgör den vinst du har möjlighet att vinna, men med det sagt ska du veta att om oddsen är bra kan du på 1 krona vinna 10 000 kr, allt beroende på hur andra trott att utgången ska bli.